Bitcoin 20% avslag denne svarte fredagen

Bitcoin er i salg denne svarte fredagen når milliarder forventes å bli brukt på alle slags varer og luksus når lønnsslaver over hele verden mottar sin siste lønnsslipp før jul.

Bedrifter gjør sitt beste for å lokke dem med alle slags tilbud, og denne sesongen blinker bitcoin også.

Bitcoin var 20% avslag denne torsdagen på et tidspunkt, med prisen redusert fra $ 19.500 til $ 16.200. Det var imidlertid veldig kort da kundene skyndte seg å kjøpe det nye gullet, og nå gikk det for $ 16 900 mens det varer.

Det er det bitcoin gjorde sist også i 2016 og 2017s Black Friday, med det går på rabatt kort. Men mens bedrifter har noen administrerende direktør som gir rabattordren, hvordan gjør bitcoin dette Black Friday-salget?

Det er enkelt. Folk tar litt bitcoin for å kjøpe alle rabatterte varer som tilbys før Black Friday. Da ser folk at bitcoin er på rabatt, og så kjøper de det på Black Friday.

Så alt dette er usannsynlig å være relatert til noen nyheter, spesielt da det har skjedd under forrige oksemarked Black Fridays.

I stedet er det et naturlig fenomen hvor bitcoin deltar i det store salget noe organisk og antagelig håper det også blir svart.

Om den Black Friday-kjøpet av bonanza vil gjenta seg for bitcoin, gjenstår imidlertid å se.

Still inn til neste episode av kryptoshowet for å finne ut om bitcoin går i svart.